ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Το Enterprise Greece οργάνωσε δυο ξεχωριστές εκδηλώσεις για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας των Ελλήνων και την προώθηση των ελληνικών προϊόντων στις διεθνής αγορές, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη: έφερε την Ιαπωνία και την Κορέα στην Ελλάδα, δίνοντας την ευκαιρία σε έλληνες παραγωγούς, και ελληνικές εταιρείες να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους, χωρίς να χάσουν χρόνο και προπαντός χωρίς να δαπανήσουν ένα ευρώ.

Η προσπάθεια έγινε στοχευμένα με την βοήθεια των πρεσβειών μας στην Ιαπωνία και την Κορέα που κάλεσαν δυνατούς επιχειρηματίες των χωρών αυτών να συμμετάσχουν σε ένα ταξίδι γνωριμίας των ελληνικών προϊόντων και της ελληνικής αγοράς.
Καταξιωμένες ελληνικές εταιρείες παρουσίασαν τα εκλεκτά προϊόντα τους σε εταιρείες της Ιαπωνίας και της Κορέας παρουσία των ελλήνων διπλωματών και των στελεχών του Enterprise Greece, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να παρέχουν κάθε μορφής υπηρεσία στους συμμετέχοντες.
Το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών ήταν εκεί, στις συναντήσεις της Αθήνας, με την Πρόεδρό του σε ρόλο μεταφράστριας, να βοηθά μέλη των Επιμελητηρίων που συμμετείχαν στις παρουσιάσεις.

Εύγε στο Enterprise Greece, εύγε στις Πρεσβείες μας της Ιαπωνίας και της Κορέας για την άρτια οργάνωση της μεγάλης αυτής προσπάθειας και καινοτόμου δράσης, διότι μόνον με κινήσεις σαν και αυτή θα βοηθηθούν οι έλληνες παραγωγοί και έμποροι αυτή τη στιγμή της κρίσης που τα οικονομικά τους είναι περιορισμένα ή και ανύπαρκτα ακόμη και δεν τους επιτρέπουν ανοίγματα σε ξένες αγορές.