Στις εκπρόσωπους των επιμελητηρίων στο δίκτυο

Οι πρόσφατες εκλογές του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών ολοκληρώθηκαν με την σύσταση του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα.
Οι νεοεκλεγείσες σύμβουλοι έλαβαν τα αξιώματα:

Σοφία Οικονομάκου Πρόεδρος
Στέλλα Μπαλάση Αντιπρόεδρος
Πολύμνια Αλεξιάδου «
Λεμονιά Καραναστάση «
Αγγελική Κωνσταντινίδη «
Ματούλα Βελώνη Γενική Γραμματέας
Μαριτάνα Αλακιώτου Οικονομικός Επόπτης
Κωνσταντίνα Καλαφάτη Αν. Οικ. Επόπτης
Δήμητρα Νάστου Αν. Γ. Γραμματέας

Η Πρόεδρος και οι κυρίες του Διοικητικού Συμβουλίου ευχαριστούν θερμά τις εκπροσώπους των Ελληνικών Επιμελητηρίων στο Δίκτυο, για την συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία και για την τιμή που τους έκαναν με το να τις εκλέξουν στην ηγεσία του Φορέα.

Η Πρόεδρος του Δικτύου κ. Σοφία Οικονομάκου, στη σύντομη ομιλία της στο νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου, είπε μεταξύ άλλων:

«Συγχαίρουμε τις συναδέλφους μας και για τη δική τους εκλογή στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου τους και τις καλούμε όλες μαζί να οργανώσουμε δράσεις για την προώθηση της επιχειρηματικότητας των γυναικών.

Τα Επιμελητήρια, τα οποία αποτελούν κυψέλες επιχειρηματικότητας, καλούνται να παίξουν σημαντικό ρόλο στη νέα τάξη πραγμάτων. Πρέπει να διαμορφώσουμε νέους στόχους και να εστιάσουμε σε νέα δεδομένα για να

ανατρέψουμε την παρούσα οικονομική κατάσταση της χώρας μας.

Πολλές φορές στην ιστορία της πατρίδας μας χρειάστηκε να πάρουν τη σκυτάλη οι γυναίκες και να ηγηθούν καταστάσεων.

Είναι η στιγμή που και πάλι πρέπει να πράξουμε το ίδιο. Πρέπει να στηρίξουμε, πρέπει να παράξουμε, να υποστηρίξουμε και να αναλάβουμε ευθύνες ισότιμες εκείνων των ανδρών. Άλλωστε ποτέ δεν αποποιηθήκαμε των ευθυνών μας. Ζητάμε ισότητα, ζητάμε ισονομία, ίση αμοιβή για ίση εργασία, ίσα δικαιώματα για τις υποχρεώσεις που ισότιμα διεκπεραιώνουμε.

Εμείς οι γυναίκες των Επιμελητηρίων, υποσχόμεθα να εργαστούμε για τη νέα οικονομική επανάσταση στη πατρίδα μας. Υποσχόμεθα να γίνουμε συνοδοιπόροι στο δρόμο της ανάπτυξης αλλά και συμμέτοχοι στο θαύμα που σύντομα θα συντελεστεί με την προσπάθεια και τον αγώνα όλων μας».