ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ  11-12-2010

Στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά πραγματοποιήθηκε η Β' Γενική Συνέλευση 2010, του ΕΕΔΕΓΕ.

Παραβρέθηκαν οι εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων της Ελλάδος στο Δίκτυο και μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων τους.

Το Δίκτυο παρουσίασε πλούσια δράση το 2010, με σημαντικότερα σημεία τις συνεργασίες του Δικτύου με τον ΕΟΜΜΕΧ και την Γενική Γραμματεία Ισότητας, καθώς και την κινητοποίηση για τη συμμετοχή περισσοτέρων γυναικών στα ψηφοδέλτια των Περιφερειακών και Δημοτικών Εκλογών.

Σημαντικό επίσης είναι το γεγονός ότι το Δίκτυο πιστοποιήθηκε ως Επαρκής Διαχειριστικός Φορέας υλοποίησης προγραμμάτων με χρηματοδότηση ΕΣΠΑ.

Η Γενική Συνέλευση του Δικτύου τίμησε τον κ. Κασιμάτη για τη συμβολή του στους στόχους και τους σκοπούς του Δικτύου και για τη στήριξη που παρείχε στο Δίκτυο και τα μέλη του.

Την Συνέλευση τίμησαν ακόμη, η Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΕΟΜΜΕΧ, κ. Αθηνά Λάζου, η οποία υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με την Πρόεδρο του Δικτύου κ. Σοφία Οικονομάκου, και η Γ. Γραμματέας Ισότητας των φύλων κ. Μαρία Στρατηγάκη.

Η Γενική Γραμματέας Ισότητας, κ. Μαρία Στρατηγάκη, ανέπτυξε στις παριστάμενες τους στόχους και τις επιδιώξεις της Γραμματείας και ανακοίνωσε την Εθνική Στρατηγική για την ανάπτυξη και προστασία της γυναίκας σε όλους τους τομείς, καθώς και την συνεργασία της Γραμματείας με το Δίκτυο.

Η Πρόεδρος του Δικτύου βραβεύει την Γ. Γραμματέα Ισότητας για τις δράσεις της για τα γυναικεία θέματα