ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ 25/9/2010

Το Επιμελητήριο Πιερίας συνεπικουρούμενο από το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών, πραγματοποίησε εσπερίδα, το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010 στη Κατερίνη, για την ανακοίνωση του Εθνικού προγράμματος για την ουσιαστική Ισότητα των Φύλων. Εισηγήτρια ήταν η Πρόεδρος του Δικτύου κ. Σοφία Οικονομάκου, η οποία ανέπτυξε τους άξονες της Εθνικής Αναπτυξιακής Στρατηγικής.

Έγινε επίσης ενημέρωση των γυναικών γύρω από θέματα του αμέσου ενδιαφέροντός τους, όπως είναι η Εργατική Νομοθεσία, το Ασφαλιστικό και το Συνταξιοδοτικό, τα οποία παρουσίασε ο Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και προϊστάμενος της Κοινωνικής Επιθεώρησης Εργασίας Θεσσαλονίκης, κ. Βαγγέλης Πάντζος. Την φορολογία των επιχειρήσεων παρουσίασαν ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κ. Θεοφάνης Καραγιώργος και ο Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας-οικονομολόγος κ. Δημήτρης Μελάς.

Την Εσπερίδα προλόγισε η Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας, κ. Ματούλα Βελώνη, η οποία υπενθύμισε στις παρευρισκόμενες τι προσφέρει το Επιμελητήριο στα μέλη του, ποια είναι η πολιτική του Επιμελητηρίου για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και ποιοι είναι οι μελλοντικοί στόχοι του Φορέα.

Από αριστερά, η Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας και εκπρόσωπος στο Δίκτυο, κ. Μ. Βελώνη, η Πρόεδρος του ΕΕΔΕΓΕ κ. Σ. Οικονομάκου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Χατζημάρκος, οι εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων Σερρών κ. Ε. Τσιαπάρα και Κοζάνης κ. Μ. Ασμανίδου, η Οικ. Επόπτης του Δικτύου και εκπρόσωπος των Ελληνικών Επιμελητηρίων στις Βρυξέλλες, κ. ΕΙ. Κωνσταντινίδου και η Αντιπρόεδρος του Δικτύου κ. Π. Αντωνιάδου

Εκδήλωση Πιερίας, Κατερίνη