ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΟΝ 21 ΑΙΩΝΑ 19-20/2/2010

Αυτός ήταν ο τίτλος της εσπερίδας, για την επιχειρηματικότητα της γυναίκας που πραγματοποίησε το Επιμελητήριο Ζακύνθου, το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010 και στην οποία συμμετείχε το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ).

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν Δήμαρχοι, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Σωματίων, εκπρόσωποι Συνεταιρισμών του Νησιού και πλήθος γυναικών επιχειρηματιών.

Η Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ζακύνθου και Α. Γ. Γραμματέας του Δικτύου κ. Ντιάνα Παράσχη, ανέπτυξε την επιχειρηματικότητα των γυναικών του Νομού. Ακολούθησε η ομιλία της Προέδρου του Δικτύου κ. Σοφίας Οικονομάκου, η οποία ενημέρωσε το κοινό, για το που βρίσκετε αυτή την στιγμή η επιχειρηματικότητα της γυναίκας στην Ελλάδα και την Ευρώπη και ανέπτυξε την σπουδαιότητα της δικτύωσης, ως κορυφαίου συντελεστή επιτυχίας στην σύγχρονη πραγματικότητα.

Εισήγηση έκανε και η Πρόεδρος της Αγροτουριστικής, κ. Μπριγκίτα Παπασταύρου, η οποία μίλησε στις εκπροσώπους των συνεταιρισμών για τις δυνατότητες ανάπτυξης των δράσεών τους, για την διάθεση των προϊόντων τους και την διασφάλιση ποιοτικών σημάτων.

Την επομένη, η κ. Οκονομάκου, η κ. Παπασταύρου και η κ. Παράσχη επισκέφτηκαν συνεταιρισμούς του νησιού και συνομίλησαν προσωπικά με τις εκπροσώπους τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όσον αφορά την Δικτύωσή τους και την διάθεση των προϊόντων τους.

Η Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ζακύνθου και Α. Γ. Γραμματέας του Δικτύου, στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Ζακύνθου.