ΕΕΔΕΓΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ IRENE NATIVIDAD ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΕΕΔΕΓΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ IRENE NATIVIDAD ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 1/2/2010

Η Irene Natividad, Πρόεδρος της Global Summit of Women, επεσκέφθη την Ελλάδα με την ευκαιρία της διοργάνωσης του Παγκοσμίου Συνεδρίου Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, που θα πραγματοποιηθεί το 2012 στην Αθήνα, και για να απευθύνει επίσημη πρόσκληση στην Ελληνική Κυβέρνηση και τον Επιχειρηματικό κόσμο της Ελλάδας, να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Συνέδριο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Πεκίνου και να παραλάβει τη σκυτάλη για το Συνέδριο της Αθήνας.

Την κ. Natividad καλωσόρισαν στην Αθήνα, σύσσωμο το Δ. Συμβούλιο του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Γυναικών, επιχειρηματίες, και στελέχη Γυναικείων Σωματείων.

To Ε.Ε.Δ.Ε.Γ.Ε παρέθεσε γεύμα προς τιμήν της κ. Natividad, στο οποίο παρευρέθησαν κυβερνητικά στελέχη και επιχειρηματίες.

Σημαντική ήταν η παρουσία της Υπουργού Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κ. Λ. Κατσέλη, η οποία στηρίζει εμπράκτως την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας της γυναίκας στην πατρίδα μας, δίνοντας προτεραιότητα στα προγράμματα γυναικείας επιχειρηματικότητας του ΕΟΜΜΕΧ και προγραμματίζοντας δράσεις υπέρ των γυναικών.

Παρευρέθησαν επίσης, η Γραμματέας Ισότητας, κ. Μ. Στρατηγάκη, και η Γ. Γραμματέας του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Μ. Καραβασίλη.