ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΣΒΟΥ

ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 8-4-2009

Την Τετάρτη, 8 Απριλίου 2009, το Επιμελητήριο Λέσβου διοργάνωσε Εσπερίδα για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας της γυναίκας.

Επίσημες ομιλήτριες ήταν η Πρόεδρος του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών κ. Σοφία Οικονομάκου, η κ. Μπριγκίτα Παπασταύρου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Αγροτουριστικής, η εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου στο Δίκτυο και Πρόεδρος των Εμπόρων του νομού Λέσβου κ. Μαίρη Βερβενιώτου, ο Επιστημονικός Σύμβουλος του Επιμελητηρίου κύριος Παναγιώτης Λαμπρόπουλος και ο Σύμβουλος των ΚΕΤΑ Λέσβου κ. Δημήτρης Γεωμηλάς, ο οποίος ενημέρωσε τις παριστάμενες για το νέο πρόγραμμα του ΕΟΜΜΕΧ, Νεανικής και Γυναικείας Επιχειρηματικότητας.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης το Επιμελητήριο Λέσβου και το Δίκτυο Γυναικών Επιμελητηρίων βράβευσαν τον πρώτο Γυναικείο Συνεταιρισμό της Λέσβου και Ελλάδας, τον Συνεταιρισμό της Πέτρας, για την πολύχρονη και επιτυχημένη πορεία του στο χώρο του τουρισμού και για την συνεισφορά του στο πνεύμα και τα ιδεώδη της Ελληνικής Φιλοξενίας, καθώς και τον Συνεταιρισμό Μεσωτόπου για τα εκλεκτά παραδοσιακά προϊόντα που παράγουν και τα οποία διαφημίζουν την παρτίδα μας ανά τον κόσμο.

Η Πρόεδρος του Δικτύυ κ. Σ. Οικονομάκου με την Πρόεδρο της Αγροτουριστικής κ.Μ. Παπασταύρου και την εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου Λέσβου στο Δίκτυο κ. Μ. Βερβενιώτου