ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

ΑΝΤΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ 2/4/08

Εσπερίδα για την επιχειρηματικότητα της γυναίκας πραγματοποίησε το Επιμελητήριο Ηρακλείου, την Τετάρτη 2 Απριλίου 2008, με την ευκαιρία της ενεργοποίησης της Αντένας του Ηρακλείου, της νέας δράσης που εντάσσετε πλέον στις υπηρεσίες που το Επιμελητήριο θα παρέχει στα μέλη του.

Συμμετείχε το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ), δράση του οποίου απετέλεσε η δημιουργία των Αντενών, μέσω του Ευρωπαϊκού Επιδοτούμενου προγράμματος Interreg iii b/Archimed.

Η κ. Σοφία Οικονομάκου, Πρόεδρος του Δικτύου ανέλυσε στις παρευρισκόμενες το πρόγραμμα των Αντενών και τις κάλεσε να επικοινωνούν με το Επιμελητήριό τους προκειμένου να εφαρμόσουν και επωφεληθούν της νέας υπηρεσίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και τοποθετήθηκε η Νομάρχης Ηρακλείου κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη, η κ. Πιτσικάκη Μαρία, Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συλλόγου Γυναικών Επιχειρηματιών Νομού Ηρακλείου, η εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου στο Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Γυναικών Επιχειρηματιών, κ. Στέλλα Κοκκίνου, η οποία επικεντρώθηκε στις τάσεις στις προοπτικές και στα προβλήματα του λιανεμπορίου. Προβλήματα τα οποία κατατρέχουν τον επιχειρηματικό κόσμο αδιακρίτως φύλου, περνώντας το μήνυμα ότι τα προβλήματα του επιχειρηματικού κόσμου δεν έχουν φύλο και δεν κάνουν διακρίσεις.

Η συμμετοχή στην εσπερίδα ήταν μεγάλη, πράγμα που αποδεικνύει το ενδιαφέρον των γυναικών επιχειρηματιών του Νομού για νέες υπηρεσίες και βοήθεια στο έργο τους.