ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ 26/1/2008

Τον κύκλο των ετησίων εκδηλώσεων 2008 του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Γυναικών Επιχειρηματιών άνοιξε το Επιμελητήριο Πιερίας με μια καλά οργανωμένη ημερίδα, κατά την διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκε στις επιχειρηματίες της περιφέρειας Πιερίας η καινοτόμος υπηρεσία των Αντενών.

Την παρουσίαση έκανε η Πρόεδρος του Δικτύου κ. Σοφία Οικονομάκου και η υπεύθυνη του Επιμελητηρίου στο Δίκτυο, κ. Ματούλα Βελώνη. Η Γενική Γραμματέας του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Μ. Χατζάκου, επιτυχημένη επιχειρηματίας η ίδια, ανέπτυξε στις παρευρισκόμενες την πρακτική πλευρά της επιχειρηματικότητας και τις βασικές παραμέτρους που πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τους προκειμένου να βελτιώσουν τη θέση τους και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους. Ο Διευθύνων σύμβουλος των ΚΕΤΑ του Νομού παρουσίασε τις δράσεις του Φορέα στην Περιφέρεια.

Παρέστη ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, τοπικοί άρχοντες, οι κυρίες εκπρόσωποι των Ελληνικών Επιμελητηρίων στο Δίκτυο και πλήθος γυναικών επιχειρηματιών, οι οποίες με την παρουσία τους ανέδειξαν το ενδιαφέρον που υπάρχει για καινοτομία και νέες υπηρεσίες στην επιχειρηματική κοινότητα των γυναικών.