ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΡΕΒΕΖΗΣ

ΕΕΔΕΓΕ  - ΚΕΘΙ 16/4/2007

Η εκδήλωσή συνδιοργανώνεται από το ΚΕΘΙ, το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας και το ΕΕΔΕΓΕ, το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της α' φάσης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG III B/ARCHIMED/wbc, στο οποίο αμφότεροι συμμετείχαμε ως εταίροι.

Παρευρέθησαν, ο Υφυπουργός Οικονομίας κ. Χ. Φώλιας, , ο Νομάρχης κ. Π. Ψωμιάδης, οι βουλευτές της Θεσσαλονίκης κ.κ Γ. Ιωαννίδης, Σ. Καλαφάτης, Θ. Καράογλου, Α. Ρεγκούζας, και Γ. Σαλαγκούδης. Την βουλευτή κ. Ξηροτήρη εκπροσώπησε η κ. Ε. Χατζηανδρέου, επίσης τον Δήμαρχο εκπροσώπησε η αντιδήμαρχος κ. Λ. Κολοβού. Εκ μέρους του επιχειρηματικού κόσμου την εκδήλωση χαιρέτισε ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, κ. Μ. Ζορμπίδης και η Γενική Γραμματέας του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Μ. Χατζάκου.

Την ημερίδα παρακολούθησαν επιχειρηματικοί παράγοντες της τοπικής κοινωνίας της Θεσσαλονίκης, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου. Από πλευράς διοργανωτών, παρέστησαν η κ. Μερόπη Καλδή, Πρόεδρος του ΚΕΘΙ. η κ. Φ. Μπέλλου, λέκτορας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και επιστημονικός συνεργάτης του ΚΕΘΙ, η κ. Σοφία Οικονομάκου, Πρόεδρος του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Γυναικών Επιχειρηματιών, καθώς και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου και οι εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων στο Δίκτυο, από όλη την Ελλάδα.