ΔΙΚΤΥΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΥΡΩΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ (Eurochambres Women Network)

Logo_Women_NetworkΝέα κατεύθυνση παίρνει το Δίκτυο Γυναικών του Ευρωεπιμελητηρίου. Με πρόταση της Προέδρου του, κ. Σ. Οικονομάκου και της Διευθυντρίας του Αντιπροσωπευτικού Γραφείου της ΚΕΕΕ Βρυξελλών, κ. Ε. Κωνσταντινίδου και απόφαση της ολομέλειας της Διοικούσης Επιτροπής των εκπροσώπων των Ευρωπαϊκών Επιμελητηρίων. Απεφασίσθη, το Δίκτυο να λειτουργήσει σε κυλιόμενη βάσηι, σε όλα τα Ευρωπαϊκά κράτη των οποίων τα επιμελητήρια είναι μέλη του Ευρωεπιμελητηρίου.

Με αυτόν τον τρόπο δίνεται η ευκαιρία στις γυναίκες μέλη των Ευρωπαϊκών Επιμελητηρίων να επωφεληθούν από την παρουσία γυναικών συναδέλφων τους από όλη την Ευρώπη, να ανταλλάξουν καλές πρακτικές, να ακούσουν καινοτόμες δράσεις και ειδικούς επί θεμάτων του ενδιαφέροντός τους, καθότι θα οργανώνονται ημερίδες, συναντήσεις και εκδηλώσεις μεταξύ των επιχειρηματιών, που αποσκοπούν στο να δικτυώσουν και να φέρουν κοντά της γυναίκες επιχειρηματίες της Ευρώπης.

Παράλληλα, το Δίκτυο θα ασχολείται και με όλα τα θέματα και τις πολιτικές που αφορούν τη γυναίκα. Θέματα ισότητας, πληροφορίες, προγράμματα κτλ.

Στις εκδηλώσεις του Ευρωπαϊκού Δικτύου θα παρίσταται πάντα αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να πληροφορεί γύρω από θέματα ενδιαφέροντος των γυναικών της Ευρώπης.

Το Δίκτυο του Ευρωεπιμελητηρίου