ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΡΙΣΣΑ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Σε επιτυχία εξελίχθητε η εσπερίδα που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα από το Επιμελητήριο της Λάρισας και το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών. Επίκεντρο της εσπερίδας το χρηστικό σεμινάριο για την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση του ατόμου που λειτουργούν ως μοχλοί ανάπτυξης της προσωπικότητας του ανθρώπου και τον βοηθούν να αντιμετωπίσει της προκλήσεις της καθημερινότητας, κυρίως του επαγγελματικού του χώρου.

Εισηγήτρια του Σεμιναρίου η κ. Γώνη Μούκα, σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης, συνεργάτης της εταιρείας life success και εκπρόσωπος του μέντορα της προσωπικής ανάπτυξης, Bob Proctor.

Στην εσπερίδα παρέστησαν ο Πρόεδρος του επιμελητηρίου Λάρισας κ. Αδάμ, ο Αντιπρόεδρος κ. Γιαννακόπουλος, η Πρόεδρος και η Γενική Γραμματέας του ΕΕΔΕΓΕ Σοφία Οικονομάκου και Ματίνα Βελώνη και πλήθος επιχειρηματιών της Λάρισας.
Εντύπωση προκάλεσε η συμμετοχή νέων ανθρώπων και το ενδιαφέρον που έδειξαν για την συγκεκριμένη παρουσίαση.
Ψυχή της διοργάνωσης η εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Λάρισας στο ΕΕΔΕΓΡΕ, και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου, κ. Καλλιόπη Τζίκα, η οποία και οργάνωσε το συγκεκριμένο σεμινάριο για τα μέλη του επιμελητηρίου και Δικτύου

dtla2017

Ο Πρόεδρος του Επιμελητ. Λάρισας  κ. Δ.  Αδάμ, με τις κκ Γώνη Μούκα, Σοφία Οικονομάκου και