ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

se

Παρουσία της Πολιτικής ηγεσίας, Φορέων και πλήθος καλεσμένων πραγματοποιήθηκε Συνέδριο στην Αθήνα, με επίκεντρο τις επενδύσεις και την αναπτυξιακή Προοπτική της πατρίδας μας. Πρωταγωνιστές της διοργάνωσης του Συνεδρίου, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και το Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας και Αειφόρου Ανάπτυξης.

Η Πρόεδρος του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών, κ. Σοφία Οικονομάκου, ήταν μια από τις εισηγήτριες του Συνεδρίου. Η κ. Οικονομάκου παρουσίασε το Δίκτυο, και επικεντρώθηκε σε τρείς από τους πολλούς ανασταλτικούς παράγοντες της προσέλκυσης ξένων επενδύσεων.

Την αυξημένη Φορολογία και την έλλειψη σταθερού φορολογικού συστήματος, την έλλειψη πιστοποίησης και συγκεκριμένου σήματος των ελληνικών ποιοτικών προϊόντων, ώστε να προστατεύονται από την αλλοίωση των ποιοτικών τους χαρακτηριστικών με προσμίξεις και παρεμβάσεις και να διατηρούν την ταυτότητα προέλευσής τους, και τέλος την πάταξη της διαφθοράς, η οποία ξεπερνά, πολλές φορές, κάθε λογική, κάθε δεοντολογία και επιτρεπτό όφελος για αυτούς που διαχειρίζονται συναλλαγές όλων των επιπέδων.

se1

ο συντονιστής του Συνεδρίου κ. Μπρέγιανος, η κ. Οικονομάκου, ο Πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Χατζηθεοδοσίου,
ο Υπουργός Οικονομίας κ. Πιτσιόρλας, ο εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ο κ. Τσιόρδας από το 
Ποτάμι, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, ο Πρόεδρος του ΙΕΑ κ. Γιαννέλος.