ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι μια ακόμη κυρία, εκλεγμένη Σύμβουλος του Επιμελητηρίου Λακωνίας και μέλος της Γενικής Συνέλευσης του Δικτύου, κατάφερε να σπάσει τη περίφημη γυάλινη οροφή και να ανέβει στη Προεδρία του Επιμελητηρίου Λακωνίας, καταργώντας την αποκλειστικότητα που μέχρι σήμερα κατείχε η Σοφία Οικονομάκου.

Η Βίκυ Ντερτιλή –Σταματίου, κατάφερε να ανέβει τα σκαλιά της ιεραρχίας του Επιμελητηρίου Λακωνίας και να καταλάβει τη θέση της Προέδρου, μετά από εσωτερικές εκλογές, που ακολούθησαν την παραίτηση του Προέδρου, Κώστα Πανδή.

Η κ. Ντερτιλή είναι μια επιτυχημένη επιχειρηματίας στο χώρο των δομικών υλικών και της ενέργειας. Ήταν από τους πρώτους που είχαν διαβλέψει την επιτυχία των φωτοβολταικών πάρκων, τα οφέλη των οποίων εκμεταλλεύτηκε όταν άρχισε η ανάπτυξή τους. Όμως, δεν είναι μόνον μια επιτυχημένη επιχειρηματίας, αλλά και μια επιτυχημένη σύζυγος και μητέρα δύο επίσης επιτυχημένων νεαρών δεσποινίδων.

Το Επιμελητήριο Λακωνίας είναι ένα μικρό ιστορικό Επιμελητήριο, με κύρος στη τοπική κοινωνία και δράση στην τοπική αγορά. Είμαστε βέβαιες ότι η Βίκυ Ντερτιλή θα διευρύνει τις δράσεις του ακόμη περισσότερο και θα το κάνει ακόμη πιο ανταποδοτικό και χρήσιμο για τους επιχειρηματίες της Λακωνίας που δραστηριοποιούνται κυρίως στον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό. Είναι γνωστά τα εσπεριδοειδή της Σκάλας Λακωνίας, το αγνό παρθένο ελαιόλαδο της Μάνης και της Μονεμβασιάς, καθώς και οι ιστορικοί χώροι και τα τουριστικά αξιοθέατα της περιοχής, που ξεκινάνε από τον Μυστρά και καταλήγουν στο Ταίναρο, ξεδιπλώνοντας λαμπρές σελίδες της ελληνικής ιστορίας από τους βυζαντινούς μέχρι τους σύγχρονους χρόνους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου και προσωπικά η Πρόεδρος, Σοφία Οικονομάκου εύχονται στη Βίκυ καλή επιτυχία στο έργο της και της υπόσχονται ότι θα σταθούν δίπλα της, αρωγοί στις προσπάθειες της.