3η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΝΗΣ ΣΚΟΥΡΑ

Πραγματοποιήθηκε η 3η συνεδρίαση της ολομέλειας του Δικτύου Ελένη Σκούρα από το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας. Συμμετείχε η Πρόεδρος του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών, Σοφία Οικονομάκου, που είναι ένας από τους εταίρους του προγράμματος το οποίο στοχεύει στην υποστήριξη της συμμετοχής των γυναικών σε θέσεις πολιτικής ευθύνης και εκπροσώπησης σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο πολιτικής.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε γυναίκες που είναι ήδη αιρετές ή που επιθυμούν να συμμετέχουν σε εκλογικές αναμετρήσεις και έχει ως στόχο αφενός την ενίσχυση και εμψύχωση τους προκειμένου να διεκδικήσουν και να επιτύχουν τη συμμετοχή τους σε εκλογικές διαδικασίες, αφετέρου την προετοιμασία τους, ώστε να έχουν μια σωστή παρουσία και, αν όλα πάνε καλά, μια σωστή εκπροσώπηση των γυναικών στα Κοινοβούλια.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Πρόεδρος της Βουλής κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Νίκος Βούτσης, η Περιφερειάρχης Αττικής κ. Ρένα Δούρου, η Πρόεδρος του ΚΕΘΙ κ. Ειρήνη-Ελένη Αγαθοπούλου και πλήθος γυναικών, εκπροσώπων Φορέων και Γυναικείων Οργανώσεων που είναι μέλη του Δικτύου Ελένη Σκούρα.