ΤΟ ΜΑΝΑΤZΜΕΝΤ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΡΙΣΗΣ

Το πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του τμήματος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών οργάνωσε εκδήλωση με θέμα: το Μάνατζμεντ σε καιρούς κρίσης. Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ήταν από τους βασικούς ομιλητές της διοργάνωσης.

Με επίκεντρο τη δική του πορεία, την πορεία ενός νέου Έλληνα που σπούδασε δουλεύοντας, που είχε όραμα, που έθεσε στόχους και αγωνίστηκε γι’ αυτούς, ανέπτυξε την ομιλία του, η οποία χαρακτηρίζετο από ρεαλισμό, με πραγματικά καθημερινά στοιχεία, με παραδείγματα και αναφορές στην παρούσα πραγματικότητα.

Ο Πρόεδρος έδωσε στους μεταπτυχιακούς φοιτητές, που είχαν κατακλύσει την αίθουσα του Ινστιτούτου Περιφερειακής Ανάπτυξης, ένα σπουδαίο μάθημα. Με απλά λόγια, χωρίς θεωρίες και βερμπαλισμούς, σκιαγράφησε την σημερινή πραγματικότητα και τους έδωσε να καταλάβουν τι συμβαίνει στην αγορά σήμερα. Έδωσε στα παιδιά αυτό που ζητούσαν να μάθουν. Από θεωρίες έχουμε όλοι χορτάσει πλέον!

Τα Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών ήταν εκεί, ανταποκρινόμενο στην πρόσκληση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Η Πρόεδρος, Σοφία Οικονομάκου, χειροκρότησε θερμά τη σωστή παρουσία του Επιμελητηρίου στην εκδήλωση δια του Προέδρου του. Εκδηλώσεις σαν και αυτή, όταν διαχειρίζονται σωστά, τιμούν το Σπίτι του Επαγγελματία.