Η 3η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 3η Μεγάλη Συνάντηση της Κρήτης, που έδωσε την ευκαιρία στους Αθηναίους, αλλά και στους Έλληνες από όλη τη χώρα, να γνωρίσουν τα περίφημα Κρητικά προϊόντα και την απαράμιλλη Κρητική φιλοξενία.
Το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών, αισθάνεται μεγάλη υπερηφάνεια που είναι ένας από τους Φορείς που έθεσαν τη Μεγάλη αυτή Συνάντηση υπό την αιγίδα τους.

Το Δίκτυο εκπροσώπησε στα εγκαίνια της έκθεσης, η Πρόεδρος Σοφία Οικονομάκου. Η Μαρία Πιτσικάκη, εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου στο Δίκτυο, ήταν επικεφαλής της ομάδας διοργάνωσης του Συνεδρίου. Δυναμική και αεικίνητη, ήταν παντού ανά πάσα στιγμή, επιβεβαιώνοντας την Κρητική φιλοξενία.

Η έκθεση των προϊόντων ήταν άψογα οργανωμένη και η προβολή τους πολύ καλή, πέρα από την εξαιρετική τους ποιότητα. Ιδιαίτερη ήταν η παρουσία των Γυναικείων Συνεταιρισμών της Κρήτης, με καινοτόμα προϊόντα αρίστης ποιότητας και εμφάνισης. Οι παράλληλες εκδηλώσεις και παρουσιάσεις έδωσαν στους συμμετέχοντες την ευκαιρία ενημέρωσης αλλά και δικτύωσης με τους παραγωγούς και του εμπόρους της Κρήτης. Δεν έλειψαν οι λεβέντικοι κρητικοί χοροί, που πλαισίωναν όλες τις εκδηλώσεις.
Υπουργοί έδωσαν το παρόν στην σπουδαία αυτή εκδήλωση, με επικεφαλής τον Υπουργό Οικονομίας κ. Σταθάκη και τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη . Παρέστησαν ακόμη πολλοί κρατικοί λειτουργοί και εκλεκτοί προσκεκλημένοι, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, του διπλωματικού σώματος και της πολιτικής ζωής.

Ελπίζουμε ότι θα επιτευχθεί ο στόχος της έκθεσης και τα καταπληκτικά κρητικά προϊόντα θα υιοθετηθούν από τις Ελληνικές αγορές και θα εξαχθούν στις χώρες του εξωτερικού, αυξάνοντας το κύρος μας και τη φήμη μας, ως χώρας που παράγει αυθεντικά και υγιεινά προϊόντα που συμβάλουν στη καλή υγεία των καταναλωτών.

ΜΠΡΑΒΟ ΚΡΗΤΗ, ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΙΑ