Συνάντηση της Περιφερειάρχη Αττικής με αντιπροσωπεία του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών

P3240381Το Εθνικό Επιμελητηριακό Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών, με επικεφαλής την πρόεδρο Σοφία Οικονομάκου, συναντήθηκε σήμερα με την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και συγκεκριμένα διερευνήθηκαν οι δυνατότητες προώθησης δράσεων με στόχο την ενίσχυση και προώθηση της επιχειρηματικότητας της γυναίκας. 

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην ανάγκη περαιτέρω διερεύνησης πρωτοβουλιών σχετικά με τη δημιουργία εκείνων των προϋποθέσεων που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας της γυναίκας. Το Δίκτυο κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις στην κ. Περιφερειάρχη και εξετάστηκαν οι μορφές και οι τρόποι υλοποίησης δράσεων που θα λειτουργήσουν επικουρικά προς την κατεύθυνση υλοποίησης αυτών των προτάσεων.

Η κ. Περιφερειάρχης υπογράμμισε την ανάγκη ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας της γυναίκας, ειδικά στη σημερινή συγκυρία κατά την οποία η οικονομία της χώρας δοκιμάζεται σκληρά και δέχτηκε με προθυμία να συνεργαστεί με το Δίκτυο και να συμβάλει στις προσπάθειες των γυναικών των Επιμελητηρίων που στοχεύουν στην ανάπτυξη και τη βελτίωση του επιχειρηματικού τους περιβάλλοντος.

box1 box2 box3