ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών, με την ευκαιρία της ημέρας της γυναίκας, στέλνει μήνυμα συμπαράστασης και ελπίδας σε όλες τις γυναίκες επιχειρηματίες, μέλη των Επιμελητηρίων της Ελλάδος, που έχει πλήξει η παρούσα δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας μας.
Αγαπητές φίλες, είναι τώρα η στιγμή, για μια ακόμη φορά στην ιστορία της πολύπαθης πατρίδας μας, να ορθώσουμε το κεφάλι και να πολεμήσουμε τα δεινά που προέκυψαν και ανέτρεψαν τα μέχρι χθες δεδομένα της ζωής μας.


Για μια ακόμη φορά θα αγωνιστούμε, θα προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα και θα ανοίξουμε φτερά για νέους δρόμους. Θα βάλουμε το μυαλό μας να γεννήσει και να δημιουργήσει νέες ιδέες, θα αλλάξουμε επάγγελμα, θα αλλάξουμε τρόπο ζωής, θα καινοτομήσουμε, θα υποστηρίξουμε τα Ελληνικά προϊόντα, θα εξάγουμε τα προϊόντα μας, θα εκμεταλλευτούμε την υπέροχη Ελληνική φύση, την πολιτιστική μας κληρονομιά, θα χρησιμοποιήσουμε κάθε μηχανισμό για να φέρουμε την πατρίδα μας εκεί που ήταν, για να βελτιώσουμε τη ζωή μας μέσα από την νέα πραγματικότητα, για να κερδίσουμε το στοίχημα της ανάπτυξης και της προόδου και να διαψεύσουμε αυτούς που θέλουν την Ελλάδα χρεοκοπημένη και ταπεινωμένη.


Η Ελληνίδα έχει μάθει να αγωνίζεται και να πρωταγωνιστεί στις δυσκολίες της ζωής. Έχει μάθει να στηρίζει την οικογένειά της, να κοντρολάρει και να προσαρμόζει τις ανάγκες του σπιτιού της, να βοηθάει το σύντροφό της, να δουλεύει για τον εργοδότη της, να συνεισφέρει στην οικιακή οικονομία, στην οικονομία της πατρίδας και να στηρίζει με τη δυναμική της τον κοινωνικό ιστό.


Στηρίζουμε και υποστηρίζουμε κάθε δράση που μπορεί να βοηθήσει στην διατήρηση και ανάπτυξη μιας επιχείρησης, ή στην ίδρυση μιας νέας επιχειρηματικής μονάδας από γυναίκα, με την βεβαιότητα ότι η μονάδα αυτή θα προσφέρει πολλαπλά στην τοπική οικονομία και θα συμβάλει στην εθνική ανάπτυξη, διότι οι έρευνες έδειξαν και πάλι, ότι οι γυναίκες δεν καταθέτουν εύκολα τα όπλα, αγωνίζονται και επιτυγχάνουν.
Τιμή λοιπόν στην ημέρα της γυναίκας, που τιμά την αγωνίστρια της ζωής, τη μάνα μας, τη σύντροφο, τη κόρη, τη δασκάλα μας και όλες τις γυναίκες που στηρίζουν τη ζωή μας με τις γνώσεις τους, τη δυναμική τους, την αγάπη τους και το έργο τους.

box1 box2 box3